Tragedie. O mamă s-ar fi aruncat în fața trenului cu cei trei copii ai săi. Femeia ar fi fost însărcinată (VIDEO)

17 Aug 2017
Tragedie. O mamă s-ar fi aruncat în fața trenului cu cei trei copii ai săi. Femeia ar fi fost însărcinată (VIDEO)

Patru persoane, între care trei minori, au fost lovite de tren de un tren interregio, care circula pe Magistrala 800, Bucureşti-Constanţa, în apropiere de halta Brănești, de pe linia de cale ferată București-Constanța.

Femeia care a murit are între 25 și 30 de ani, iar cei trei minori au vârstele cuprinse între 2 și 12 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției, Georgian Drăgan.

Mai întâi a fost descoperită o minoră lovită de tren, iar ulterior, în spatele trenului, la 500-600 de metri, au fost găsite alte trei persoane decedate, o femeie și doi copii. 

__________________________________________

UPDATE - Se pare că una dintre fetiţele femeii de 30 de ani suferea de o boală gravă.

UPDATE - Circulația feroviară s-a reluat în jurul orei 11:50. Garnitura de tren s-a pus în mișcare spre destinație. Conductorul trenului a fost înlocuit, cel care conducea trenul în momentul accidentului este audiat.

UPDATE - Poliția confirmă moartea femeii și a celor trei copii, nu și existența unei a cincea victime. Ancheta este în desfășurare, purtătorul de cuvânt al Poliției a evitat să spună dacă au fost găsit un bilet de adio și nici dacă femeia ar fi însărcinată. Cele patru victime au fost duse pentru necropsie la SML.

UPDATE - Informațiile furnizate de reporterii prezenți la fața locului sunt contradictorii - se pare că ar exista și o a cincea victimă, soțul femeii. Femeia decedată ar fi fost însărcinată

Autoritățile fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. La fața locului sunt reprezentanți ai Procuraturii și de la IML.

Sunt luate în calcul toate ipotezele - accident, dar și crimă și sinucidere. E posibil să fi fost și două incidente separate. Anchetatorii încearcă să stabilească de ce trupurile au fost găsite la distanță unul de celelalte.

Anchetatorii ar fi găsit la fața locului un bilet de adio lăsat de femeie, prin urmare este cercetată cu prioritate pista sinuciderii.

Femeia a fost identificată, conform biletului de adio, ea ar fi încercat să scape de presiunile pe care o anumită persoană le exercita asupra sa. Persoana respectivă urmează să fie audiată de polițiști.

 

_________________________________________

Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR, a declarat că accidentul s-a petrecut între localitățile Brănești și Pasărea, în câmp deschis, acolo unde trenul interregio Bucuresti - Constanța circula cu viteza de 160 de km la oră. Trenul circula fără oprire până la Constanța. Frânarea imediată ar fi fost imposibilă, e nevoie de 1 kilometru pentru a opri la această viteză, a spus reprezentanta CFR. 

Trenul respectiv este oprit și staționează de două ore. Locomotiva nu a fost decuplată de vagoane, călătorii au aer condiționat, a precizat Alina Predescu. 

De asemenea, trenurile spre Constanța vor avea întârziere, pentru că se așteaptă avizul autorităților pentru deblocarea circulației.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră