TRAFIC RESTRICŢIONAT. Podul din Predeal de pe DN 1 intră în reparaţii. Pe unde şi cum se va CIRCULA

15 Sep 2015
TRAFIC RESTRICŢIONAT. Podul din Predeal de pe DN 1 intră în reparaţii. Pe unde şi cum se va CIRCULA
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrările având termen de finalizare două luni, iar traficul în zonă va fi restricţionat. 

„CNADNR SA reia lucrările de reabilitare a podului, fapt ce va crea disconfort participanţilor la trafic şi timpi de aşteptare mai mari, dar trebuie să înţelegem cu toţii că acest pod trebuie reabilitat pentru asigurarea siguranţei circulaţiei şi a confortului utilizatorilor. (...) Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în perioada 15.09.2015 – 15.11.2015, perioadă ce poate suporta anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni ora 06:00 – vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfăşura restricţionat pe jumătate de cale, în zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localităţii Predeal, din jud. Braşov, în vederea executării lucrărilor de reparaţie a acestuia", potrivit unui comunicat. 

Oficialii CNADNR spun totodată că, din cauza că specificul lucrărilor nu permite ridicarea restricţiilor de circulaţie, în zilele sfârşitului de săptămână din perioada 3 - 4 octombrie sau 10 - 11 octombrie circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un singur sens. În intervalul cuprins între ziua de vineri ora 14:00 şi luni ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră