Sorin Oprescu, cerere SURPRINZĂTOARE pentru judecători. Pe cine îşi doreşte fostul edil să vadă

04 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
Sorin Oprescu, cerere SURPRINZĂTOARE pentru judecători. Pe cine îşi doreşte fostul edil să vadă

„E vorba de a avea pe cineva care să aibă grijă de mine, că în situația asta, vă dați seama, dacă trebuie să mă duc să cumpar pâine trebuie să cer voie. E mai complex. E și din nevoia de a avea pe cineva, nu?”, a motivat Sorin Oprescu, citat de Digi 24.  În urmă cu o săptămână, primarul suspendat al Capitalei a fost operat la Institutul "Marius Nasta" din București.

Curtea de Apel București a admis definitiv  cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, prin care acesta a solicitat permisiunea de a se interna șapte zile în spital, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale. Oprescu primise o decizie favorabilă și de la Tribunalul București, însă DNA a făcut contestație, respinsă miercuri de Curtea de Apel București.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie pentru luare de mită, după care judecătorii au decis pe 29 octombrie ca el să fie plasat în arest la domiciliu. În 20 noiembrie, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Sorin Oprescu, alături de alte opt persoane. El este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră