SOCRUL politicianului Bălăşescu, ULTIMUL MESAJ pe o cruce din munţii Bucegi. Acesta s-a spânzurat într-o pădure, după ce şi-a ucis fostul ginere

19 Sep 2015
SOCRUL politicianului Bălăşescu, ULTIMUL MESAJ pe o cruce din munţii Bucegi. Acesta s-a spânzurat într-o pădure, după ce şi-a ucis fostul ginere
De la crimă la sinucidere! După ce şi-a omorât fostul ginere, mai exact pe politicianul Mihail Bălăşescu, socru-criminal a decis să-şi pună capăt zilelor. El era dat în urmărire generală. Fostul socru al politicianului Mihail Bălăşescu a stat mai multe zile în munţi înainte să se sinucidă.Rezultatele necropsiei sunt clare: bărbatul a murit prin spânzurare.  Fostul socru al politicianului Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, vineri, în munţii Bucegi, în apropiere de cabana Babele. Adrian Epaminonda Burchel s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat, într-un copac.





"Pentru doi pisoi şi trei motănei. Vă iubeşte tata".

Doi turişti care s-au abătut de la traseu au găsit cadavrul şi au sunat la 112. Lângă trupul neînsufleţit, oamenii legii au găsit şi un pistol, dar şi o cruce din lemn pe care şi-ar fi făcut-o singur. Potrivit b1.ro, acesta a lăsat și un mesaj pentru familie pe o cruce în munți: "Pentru doi pisoi şi trei motănei. Vă iubeşte tata". Fostul secretar PNL, Mihail Bălăşescu, a fost găsit mort, vineri, într-un apartament din oraşul Bragadiru. El a fost ucis cu sânge rece chiar de Adrian George Epaminoda Burchel, fostul său socru.  Acum, procurori ilfoveni îl acuză pe Adrian Burchel de omor, urmând a fi înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Parchetul Tribunalului Ilfov propunerea de arestare preventivă în lipsă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul de arestare preventivă rezultată că: "în noaptea de 03/04.09.2015, în timp ce se afla în apartamentul unde locuia situat în oraşul Bragadiru, inculpatul Burchel Epaminoda George Adrian l-a lovit de mai multe ori pe fostul său ginere cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din material plastic , acte de violenţă ce au condus la decesul lui Mihai Bălăşescu".

Concluzii medico-legale

Concluziile provizorii medico-legale arată că moartea lui Mihai Bălăşescu a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare. "Victima prezenta şi o serie de leziuni traumatice (plăgi contuze epicraniene şi la nivelul feţei, fractură nazală, hematoame, echimoze, excoriaţii) care s-au putut produce prin loviri cu un corp dur, cu puţin timp anterior decesului în contextul procedurii ştrangulării".

Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, a fost dat în urmărire internaţională de poliţişti. Acesta este principalul suspect în cazul uciderii lui Bălăşescu. Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au cerut, pe 9 septembrie, Tribunalului Ilfov arestarea în lipsă a lui George Adrian Epaminoda Burchel pentru omor, acesta fiind căutat de anchetatori de pe 4 septembrie.

Mihail Bălăşescu, fost secretar adjunct al PNL, a fost ucis pe 4 septembrie, fiind lovit la cap cu o vază şi sugrumat cu un plastic. Liberalul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa lui Epaminonda Burchel, tatăl uneia dintre fostele sale soţii. Din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă. Potrivit unor surse judiciare, fostul socru a lăsat un bilet în care îşi recunoştea crima şi susţinea că nu va mai fi găsit niciodată.

Crimă premeditată de socrul fostului secretar al PNL?


Fostul socru l-a chemat pe Mihail Bălăşescu la o întâlnire la el acasă cu pretextul de a aplana conflictul dintre el şi fosta sa soţie, Ana Maria Burghel, care avea ca obiect partajul de după divorţ. Liberalul obţinuse la partaj o maşină, care ar fi fost însă în posesia fostului socru. La întâlnire, lucrurile au degenerat şi fie a urmat o ceartă, fie, cel mai probabil, crima a fost premeditată, judecând după felul în care a fost găsit fostul secretar al PNL: legat şi cu căluş în gură. Apartamentul în care a avut loc crima e situat în Bragadiru şi aparţine fostului socru al lui Mihail Bălăşescu. Liderul PNL avea un conflict deschis cu familia fostei soţii, Ana Maria Burchel.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră