Târgul de Crăciun de la Sibiu se deschide week-end-ul următor

07 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Târgul de Crăciun de la Sibiu se deschide week-end-ul următor

Devenit deja tradițional, Târgul de Crăciun de la Sibiu se va deschide în 18 noiembrie, adică week-end-ul următor, în Piața Mare.

La cea de-a X-a ediție vor participa peste 80 de expozanți. Odată cu deschiderea târgului, va fi aprins şi un sistem de iluminat realizat cu 28 de proiectoare arhitecturale, care a fost pus la punct timp de mai multe luni, împreună cu o echipă din străinătate.

”Ediţia 2016 aduce în prim-plan o proiecţie grandioasă de Crăciun, o proiecţie realizată pe toate clădirile din Piaţa Mare, pornită în fiecare seară, timp de 46 zile. Pentru a realiza acest proiect a fost necesară o pregătire de luni de zile cu o echipă din străinătate şi vor fi montate 28 de proiectoare arhitecturale, care vor crea o scenă dinamică şi un aspect strălucitor al Pieţei Mari. Această proiecţie specială va fi pornită în cadrul spectacolului «Turn ON the Lights», susţinut de naistul Radu Nechifor&Friends, ca o legătură simbolică cu inaugurarea primei ediţii a târgului, în 2007, de către maestrul Gheorghe Zamfir”, spun organizatorii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră