ULTIMA ORA. Aglomerație în zona stațiunilor montane. Polițistii recomandă RUTELE OCOLITOARE

27 Sep 2015
ULTIMA ORA. Aglomerație  în zona stațiunilor montane. Polițistii recomandă RUTELE OCOLITOARE
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza aglomerației și a condițiilor meteo-rutiere nefavorabile, pe DN1 traficul rutierse desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal - Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic, pe sensul de coborâre.

Către Bucureşti poate fi folosit şi DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, însă politistii reamintesc conducătorilor auto că până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului.

O altă rută o reprezintă: DN73 Râşnov - Bran - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana şi DN7 Bâldana - Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră