”Risipitorul de iubire” ne invită la concert! Concert Lansare Ukulele Nicu Alifantis 50

27 Sep 2023
”Risipitorul de iubire” ne invită la concert! Concert Lansare Ukulele Nicu Alifantis 50

Trubadur al sufletelor melancolice, menestrel al celor visătoare şi "baladist" al acelora încărcate de iubire, cu o voce inconfundabilă, "graseind" muzical, Nicu Alifantis ridică în picioare publicul la oricare concert al său. În cântecele lui se trec şi se petrec anotimpuri, se mistuie iubiri, se călătoresc doruri, se prefiră vise pe ritmuri româneşti, greceşti, aromâne, portugheze.

Bucurând milioane de români, făcând să freamăte săli de concerte ori stadioane, a devenit în timp un punct de reper și un model pentru orice tânăr, din orice vreme, care a vrut (cu o chitară în mână) sau vrea să cucerească lumea cântând, așa cum a făcut-o el.

Îndrăgit de peste patru decenii de o țară întreagă, mereu „proaspăt” (prin diversitatea pieselor) în segmentul muzical în care s-a simțit întotdeauna cel mai bine – folkul – , unul dintre cei mai importanți membri ai Cenaclului Flacăra, creator de muzică de teatru, actor și poet, Nicu Alifantis este muzicianul, cântărețul și compozitorul care a punctat fericit timpul și spațiul românesc cu harul său muzical.

Veșnicul trubadur și degrabă „risipitorul de iubire”, Alifantis, ne prezint cel mai nou concert pe care îl organizează.

CONCERTUL DE LANSARE

UKULELE SOPRAN MAHON
NICU ALIFANTIS 50,
The Anniversary Limited Signature Series,
REGHIN,
CASA MUNICIPALA DE CULTURA „EUGEN NICOARA”,
30 SEPTEMBRIE 2023,
ORELE 19:00

ÎN CONCERT
ALIFANTIS & MIRICĂ
GEMINI
invitat
SILVAN STÂNCEL
Dacă inimile toate…
Pe versuri de Matei Vișniec

INVITAȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU O SINGURĂ PERSOANA ȘI ESTE GRATUITĂ.
PENTRU REGHIN INVITAȚIILE POT FI RIDICATE DE LA CASA DE CULTURĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 10:00 – 16:00.
PENTRU CEI DIN ALTE LOCALITĂȚI INVITAȚIILE POT FI RIDICATE LA INTRARE, ÎN ZIUA CONCERTULUI, 30.09.2023, ÎN INTERVALUL ORAR 17:30 – 18:30.

Toate informațiile în linkul de mai jos:

https://alifantis.ro/shop/concert-lansare-ukulele-nicu-alifantis-50/?fbclid=IwAR1cM0pQ-ZQBLWNenx346TcBYbOouY1Gu8_F0RF8rKk0LOc6KnGt_xIIuiw_aem_ATSFNb8Q4K6K1cIozZMdhn-kym52VTlZBYk3bn9bf9bEJfo72gK89y3J1j8G_0jQ_uc

 

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră