Regele Mihai nu va fi prezent la funeraliile Reginei Ana. Care este MOTIVUL

02 Aug 2016 | scris de Mara Răducanu
Regele Mihai nu va fi prezent la funeraliile Reginei Ana. Care este MOTIVUL

 

Anunţul a fost făcut de avocatul Familiei Regale a României, potrivit RTV, şi pare să fie confirmată de faptul că în programul detaliat al funeraliilor, făcut public marţi de Casa Regală, numele regelui nu apare nicăieri. 

Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață luni, 1 august 2016, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveția. La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din orașul Morges, a anunţat Familia Regală.

În prezentarea programului funeraliilor regale nu se fac precizări despre o eventuală prezenţă a Regelui Mihai I la ceremoniile ce vor începe pe 9 august, odată cu sosirea în România a trupului neînsufleţit al Reginei Ana, şi se vor încheia pe 13 august, cu înmormântarea propriu-zisă. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră