PSD e pa, PNL e pa și el, se pregătește “întâiul neamț" al țării!

09 Noi 2015
PSD e pa, PNL e pa și el, se pregătește “întâiul neamț
PSD s-a dus iar la Cotroceni. Degeaba. Dragnea și Zgonea n-au înțeles nimic din tot ceea ce se întâmplă în România. Ei sunt pe altă planetă și gravitează în jurul propriilor aroganțe.
Propunerea lor de prim-ministru nu interesează pe nimeni, nici măcar pe femeia de serviciu de la sediul partidului aflat în Kisseleff.
Dacă o țineți tot așa, vă așteaptă o sută de ani de opoziție,  asta dacă nu cumva, veți fi pe cale de dispariție între Crăciun și Paști. Pa!

Când le erau anticipatele mai dragi, cei din PNL, în frunte cu "Frumosul si Bestia", și-au dat arama liberală pe față: ei fac doar ce le spune șeful lor, Klaus Iohannis.
Adica, vor un guvern condus de un prim-ministru tehnocrat.
A durat doar două-trei zile până când Partidul Național Liberal a devenit "Partidul Meu", adică partidul lui Klaus Iohannis.

De asemenea, întâiul neamț al țării, după ce a pupat Piata Universității, a devenit iarăși "independent", și nu-l mai interesează vocea străzii.
Vorba Dorinei Chirac: "Ai intârziat, Klaus. Eu te-am ales, aștept să mă alegi și tu pe mine acum!".
După ce strada a cerut demisia lui Ponta, a lui Oprea și a lui Piedone, cred că domnul Iohannis a ținut cu tot dinadinsul să se strige în Piață și "Jos Iohannis!".
PNL - "Guvernul Meu" - e pa și el, se pregătește "România lucrului bine făcut"!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră