Poliţistul pedofil a fost reţinut pentru 24 de ore. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ!

08 Ian 2018
Poliţistul pedofil a fost reţinut pentru 24 de ore. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ!

Agentul de poliţie acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

"La data de 8.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală", informează un comunicat al Parchetului potrivit agerpres.ro.

Potrivit anchetatorilor, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - inculpatul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.

În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare.

"Practic, Poliţia este îngenuncheată în acest moment. Nu e bine să generalizăm prea mult. E bine să spunem Stan Eugen de la Brigada de Poliţie Rutieră a săvârşit o infracţiune de pedofilie. (...) Dar el, ca persoană fizică, a săvârşit această infracţiune. Sigur că sistemul are o problemă, de ce a ajuns acolo. (...) Fiecare poliţist este testat o dată la trei ani sau ori de câte ori situaţia o impune", a susţinut luni liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Dumitru Coarnă

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră