Polițist, în stare gravă, după ce a fost spulberat de un șofer turc beat

02 Aug 2015
Polițist, în stare gravă, după ce a fost spulberat de un șofer turc beat
Un polițist bucureștean a fost grav rănit, în timpul unei razii desfășurate în cursul nopții trecute, de un șofer turc, care, invitat să oprească, a încetinit după care, în momentul în care a ajuns în dreptul filtrului de poliție, a accelerat și l-a acroșat pe omul legii.

"Poliţistul se afla într-un filtru la intersecția străzilor N. Caramfil cu şoseaua Pipera în momentul în care a observat un autoturism ce venea cu viteză. A făcut semn de oprire, acesta a încetinit viteza dând semn că ar opri, moment în care a accelerat şi l-a acroşat pe poliţist purtându-l pe capotă 500 de metri, ulterior aruncându-l pe carosabil. Acesta şi-a continuat deplasarea pentru încă 2 km, moment în care a lovit un scuar şi ulterior a fost proiectat într-un gard de pe margine", a relatat Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei, accidentul s-a produs în jurul orei 3,30.

Șoferul, un cetăţean turc, a fost transportat şi el la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate probe biologice.
Surse din cadrul anchetei au declarat că vinovatul este cetățeanul turc Abdulah Atas, patronul unei firme ce deţine două magazine care comercializează corpuri de iluminat. Dosarul în care este cercetat Atas a fost trimis la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, care va face verificări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti.

Poliţistul are politraumatisme, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, medicii inducându-i starea de comă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră