Un biciclist a fost lovit de masina politiei. La volan se afla unul dintre politistii acuzati acum de viol (VIDEO)

08 Aug 2015
Un biciclist a fost lovit de masina politiei. La volan se afla unul dintre politistii acuzati acum de viol (VIDEO)
Portretul violatorului roman difera de la un judet la altul. In Vaslui, se plimba nestingheriti pe strazi pentru ca asa au decis instantele judecatoresti. In Olt, lucreaza la baza militara de la Deveselu. La Bucuresti, pe cei mai multi ii gasesti la Casa Poporului, doar ca acum si-au luat o mica vacanta. Violatorul calarasean este insa altfel. El circula cu autospeciala de politie, are uniforma si sapca, are chiar si grade, este politist.

Adrian Nicusor Serban si Daniel Florentin Dumitru, de la Serviciul Ordine Publica din cadrul Politiei Calarasi, sunt acuzati ca ar fi violat o minora de la Centrul de Plasament Sf. Stefan din comuna Perisoru. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei Călăraşi nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Călăraşi.

Potrivit ziarului Editia care apare in Calarasi, “polițistul Șerban Adrian s-a făcut remarcat prin faptul că, în urmă cu câteva zile, a lovit un biciclist, cu mașina de serviciu, la intersecția de la Vlăduț, dintre străzile Grivița și Eroii Revoluției. În mod normal acesta trebuia să aibă permisul de conducere suspendat”.

Evenimentul rutier despre care vorbeste publicatia calaraseana s-a petrecut luna trecuta. Imaginile au fost surprise de echipa redactionala a site-ului www.marinbadea.ro si difuzate pe internet.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră