DECIZIE FINALĂ! S-a ales praful de pe TOBA acuzaţiei de plagiat!

02 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
DECIZIE FINALĂ! S-a ales praful de pe TOBA acuzaţiei de plagiat!

 Potrivit acesteia, raportul comisiei de specialitate a CNATDCU urmează a fi votat de membrii Consiliului General al acestui for. Universitatea de Apărare "Carol I" a propus, în punctul de vedere trimis CNATDCU, menținerea titlului de doctor în cazul lui Petre Tobă.

Premierul Dacian Cioloș a afirmat joi că ar fi "cel mai bine" ca ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, să își dea demisia. "Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba în Guvern, cineva care are semnătura mea sau propunerea mea pentru a fi numit sau demis, evident că în aceste condiții cred că trebuie sau să își dea demisia sau, dacă nu, o să îi cer eu să plece. (...) Este evident că, în aceste condiții, este cel mai bine și pentru dânsul și pentru Guvern ca dânsul să plece", a spus Cioloș, întrebat cu privire la situația ministrului de Interne, Petre Tobă.

Prim-ministrul a precizat că o să discute în acest sens cu Petre Tobă pentru a vedea ce hotărăște ministrul Afacerilor Interne.

El a spus că nu știe exact despre ce este vorba în dosarul în care este vizat Petre Tobă, însă a subliniat că justiția va decide. "Nu comentez, pentru că nu știu exact despre ce e vorba. (...) Asta nu înseamnă că respectiva persoană este vinovată. Justiția va decide, dar e vorba în primul rând de moralitate și integritate", a mai afirmat Cioloș.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră