Peste 100 de poliţişti mobilizaţi la meciul Steaua-FC Viitorul din această seară

30 Aug 2015
Peste 100 de poliţişti mobilizaţi la meciul Steaua-FC Viitorul din această seară
Peste 110 polițiști bucureșteni au fost mobilizaţi pentru meciul de fotbal dintre Steaua şi FC Viitorul care se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe Stadionul 'Național Arena' din Capitală.

Polițiștii vor acționa, atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliția Capitalei va intensifica activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

De asemenea, polițiștii rutieri vor patrula  pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a meciului de fotbal, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Poliția Capitalei recomandă:
  • manifestați răbdare și evitați implicarea în conflicte de orice natură;
  • respectați indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier;
  • nu consumați băuturi alcoolice dacă intenționați să conduceți autovehicule;
  • adoptați un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți participanți la trafic.
  • Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, nu ezitați să solicitați sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliție ori să apelați numărul unic de urgență 112. Totodată, puteți sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544, mai recomandă poliţiştii. 

    Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

    Alte stiri din Actualitate

    Ultima oră