25 de ani de Mr Bean. Actorul a defilat prin fața Palatului Buckingham pe un fotoliu legat de capota unei mașini, cu un mop în mână (VIDEO)

06 Sep 2015
25 de ani de Mr Bean. Actorul a defilat prin fața Palatului Buckingham pe un fotoliu legat de capota unei mașini, cu un mop în mână (VIDEO)
Pentru a marca 25 de ani de la crearea legendarului personaj, Rowan Atkinson a defilat prin fața Palatului Buckingham și pe străzile Londrei cocoțat pe un fotoliu, legat pe capota prețiosului său Mini galben. În mână avea un mop și era înconjurat de fel de fel de obiecte, inclusiv de prețiosul ursuleț Teddi.

Era de fapt o rememorare a unui filmuleț făcut la un moment dat de Mr. Bean. Personajul interpretat de Rowan Atkinson era atât de încântat de promoțiile din luna ianuarie, încât își umpluse mașina de solduri, cu mult peste capacitatea ei.

Evident că apariția a stârnit hohote de râs și turiștii aflați pe străzile Londrei nu au ratat ocazia de a face poze.

Personajul Mr. Bean a fost lansat în 1990 și timp de cinci ani serialul pentru televiziune a avut un succes uriaș.


Ulterior, Atkinson a făcut și câteva filme de marele ecran cu celebrul personaj, iar în martie a reușit să facă un nou episod pentru televiziune, care a fost primit cu rezervă de o parte a publicului. Filmulețul arăta peripețiile lui Bean la o înmormântare și, se pare, nu toți au gustat umorul..negru.



 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră