O săptămână de la moartea lui Dan Condrea. Imagini noi cu maşina patronului Hexi Pharma

29 Mai 2016 | scris de Mara Răducanu
O săptămână de la moartea lui Dan Condrea. Imagini noi cu maşina patronului Hexi Pharma

Flori Dinu, directoarea de producţie, mâna dreaptă a lui Condrea, cea despre care martorii spun că negocia şpăgile, e în arest la domiciliu. Avocatul Laura Vicol, crede că şi Flori Dinu este în pericol şi ar trebui să i se ofere protecţie, potrivit Antena 3. 

Anchetatorii au ridicat noi imagini de la camere de supraveghere din Buftea

Procurorii au anunţat că atacă decizia instanţei şi există informaţii, pe surse, că au refăcut traseul lui Condrea. Anchetatorii au ridicat noi imagini de la camere de supraveghere din Buftea. Anchetatorii au anunțat că în imaginile respective apare mașina lui Dan Condrea, ca atare ar fi reușit să reconstituie traseul șefului Hexi Pharma.

 Patronul Hexi Pharma înmormântat rapid 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost condus pe ultimul drum, pe 25 mai,  în mai puţin de 48 de ore de la deces. Afaceristul a fost înmormântat cu sicriul sigilat, potrivit dorinţei exprese a iubitei sale, Uliana Ochinciuc. Aceasta a hotărât astfel întrucât bărbatul a fost desfigurat ca urmare a accidentului rutier violent în care şi-a pierdut viaţa şi, în ciuda eforturilor celor de la INML de a-i reconstrui faţa, imaginea ar fi prea greu de suportat pentru familie şi apropiaţi. Patronul Hexi Pharma Dan Condrea a fost înmormântat în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, din Bucureşti, unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui. În ciuda faptului că autoritățile cred că acesta s-ar fi sinucis, în lipsa unui rezultat oficial, Condrea a fost îngropat cu slujbă religioasă, potrivit RTV.

 

CITIŢI ŞI: Cel mai mare scandal post-decembrist. Ultimele 28 de zile din viaţa lui Dan Condrea

Probe ADN prelevate de la cei doi copii ai lui Condrea

Parchetul General a anunţat totuşi că, deşi Dan Condrea a fost identificat de concubina sa, Uliana Ochinciuc pentru eliminarea oricărei îndoieli privind moartea lui Dan Condrea, procurorii vor să preleveze probe ADN şi de la cei doi copii ai lu Dan Condrea. Cel mai târziu probele de la cei doi copii vor fi prelevate la începutul săptămânii viitoare. Procurorii anunţă că s-au prelevat şi amprente, dar şi ţesuturi de piele şi mostre de sânge.

 

CITIŢI ŞI: A plecat în mormânt cu toate secretele. Condrea, înmormântat rapid în mai puţin de 48 de ore

 

Patronul Hexi Pharma a murit duminică

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată. Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

 

Citiți și:

Fosta soție a lui Condrea, mesaj acuzator afișat pe luneta mașinii sale (VIDEO)

Mesajul trimis de Dan Condrea unui angajat, înainte să moară

Ponta: "Corupția ucide" doar când Iohannis are interese personale și directe. În celelalte cazuri "corupția sinucide"!

Kovesi RUPE TĂCEREA! Ce companii sunt implicate în corupția din sănătate

Procurorii luau în calcul să-l rețină pe Dan Condrea

Cezar Preda, membru în comisia SRI: Patronul Hexi Pharma nu era filat

Sebastian Ghiță: Echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întâmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot

Patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier (VIDEO)

Victor Ponta: Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră?!?

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră