Jalnic! Doar 30 de persoane la un miting de protest impotriva taierilor abuzive de paduri

06 Iun 2015
Jalnic! Doar 30 de persoane la un miting de protest impotriva taierilor abuzive de paduri
Miting de protest la Ploiesti. Nu va speriati! Nu s-a blocat circulatia! Nu s-a batut nimeni. S-au adunat 30 de persoane care au manifestat pasnic impotriva taierilor abuzive de paduri. Aplauze pentru initiativa, dar cand la o astfel de manifestare se aduna mai putini oameni decat incap intr-un tramvai e clar ca spiritul civic a disparut. Si, mai mult decat atat, nu trebuie sa ne mai suparam atunci cand cineva spune ca la un mars de amploare romanii se aduna numai daca sunt platiti sau manipulati.

Pe Facebook suntem cei mai tari. Comentam, dam like, bagam si un share, suntem campioni mondiali la check-in. Dar cand e vorba sa facem un lucru concret suntem “hent-careu”. “Peste 30 de persoane participă, sâmbătă după-amiază, la Ploiești, la un marș de protest față de tăierea abuzivă a pădurilor, acțiunea fiind organizată printr-un apel lansat pe rețelele de socializare”, scrie Agerpres.

Probabil ca cei care nu au raspuns provocarii lansate pe retelele de socializare au preferat sa ramana acasa. Si-au facut datoria. Daca ei ar fi mers in strada, sa protesteze, pe Facebook cine mai dadea like sau share? Ramaneam “nelaicuiti”! Bravo pentru cei care au iesit in strada. Rusine celor care manipuleaza.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră