Ministrul Transporturilor vrea să știe care este cauza degradării carosabilului pe Magistrala 5 de Metrou

12 Dec 2015 | scris de Magda Marincovici
Ministrul Transporturilor vrea să știe care este cauza degradării carosabilului pe Magistrala 5 de Metrou


Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a solicitat reprezentanților Metrorex, ai proiectantului, consultantului și constructorului o analiză pentru identificarea cauzei care a dus la deteriorări la nivelul suprafeței carosabile pe Magistrala 5 de Metrou, în zona stației Eroilor.

Ministrul Dan Costescu a convocat Comitetul Ministerial pentru Situații de Urgență pentru a analiza și a lua toate măsurile care se impun în vederea soluționării tuturor deficiențelor ce pot apărea din cauza acestei situații, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Primăria Capitalei a anunțat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că traficul rutier pe bulevardul Eroilor, între str. Carol Davila și Pod Eroilor, și pe bulevardul Eroilor Sanitari, între str. Carol Davila și Piața Operei, a fost întrerupt din cauza surpării terenului, existând riscul de prăbușire a carosabilului.

"Deoarece exista riscul prăbușirii carosabilului și propagarea surpării spre imobilele aflate la intersecția bulevardului Eroilor cu bulevardul Eroii Sanitari, primarul general Răzvan Sava a convocat un comandament de urgență și a dispus închiderea traficului în zonă, până la punerea în siguranță a perimetrului", precizează comunicatul Primăriei Capitalei.

"Primarul Capitalei i-a convocat, duminică, la ora 10,00, la sediul Primăriei Municipiului București, pe reprezentanții Metrorex, ai Poliției Rutiere, ai ISU și ai Inspectoratului de Stat în Construcții. La întâlnire, la care a fost invitat și prefectul Capitalei, Paul Petrovan, vor fi discutate măsurile de intervenție pentru punerea în siguranță a perimetrului, precum și eventuale măsuri de extindere a restricției de circulație rutieră în zonă", se arată în comunicat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră