Crimă cu premeditate! Liderul PNL, Mihai Bălăşescu, a fost lovit cu o vază în cap şi sugrumat cu cinci coliere din plastic de fostul său socru

08 Sep 2015
Crimă cu premeditate! Liderul PNL, Mihai Bălăşescu, a fost lovit cu o vază în cap şi sugrumat cu cinci coliere din plastic de fostul său socru
Fostul secretar PNL, Mihail Bălăşescu, a fost găsit mort, vineri, într-un apartament din oraşul Bragadiru. El a fost ucis cu sânge rece chiar de Adrian George Epaminoda Burchel, fostul său socru.

Acum, procurori ilfoveni îl acuză pe Adrian Burchel de omor, urmând a fi înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Parchetul Tribunalului Ilfov propunerea de arestare preventivă în lipsă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul de arestare preventivă rezultată că: "în noaptea de 03/04.09.2015, în timp ce se afla în apartamentul unde locuia situat în oraşul Bragadiru, inculpatul Burchel Epaminoda George Adrian l-a lovit de mai multe ori pe fostul său ginere cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din material plastic , acte de violenţă ce au condus la decesul lui Mihai Bălăşescu".

Concluzii medico-legale
Concluziile provizorii medico-legale arată că moartea lui Mihai Bălăşescu a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare. "Victima prezenta şi o serie de leziuni traumatice (plăgi contuze epicraniene şi la nivelul feţei, fractură nazală, hematoame, echimoze, excoriaţii) care s-au putut produce prin loviri cu un corp dur, cu puţin timp anterior decesului în contextul procedurii ştrangulării".
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră