Protest în București, împotriva construirii de moschei

27 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Protest în București, împotriva construirii de moschei

Aproximativ 30 de persoane au participat miercuri la "Marșul Creștinătății", organizat de Partidul România Unită, în semn de protest față de construirea unei moschei în București și primirii de imigranți musulmani. Protestatarii au pornit de la sediul PRU din bulevardul Nicolae Bălcescu, pe traseul Piața Romană — bulevardul Lascăr Catargiu — strada Buzești și apoi s-au întors la punctul de plecare.

Conduși de președintele PRU, Bogdan Diaconu, manifestanții au fluturat steaguri tricolore și au afișat pancarte cu mesaje precum "Fără moschee în România", "Nu suntem vasalii lui Erdogan".

"Clasa politică învechită și coruptă a României nu are curajul să inițieze un referendum pentru a-i întreba pe români dacă acceptă construcția unei moschei uriașe cu banii Turciei în Capitala țării care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obținerea independenței sau dacă sunt de acord cu strămutarea de populație musulmană pe teritoriul țării, deși Partidul România Unită a solicitat acest referendum în nenumărate rânduri", se arată într-un comunicat al PRU.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră