Şi „caşchetele“ au umor, nu-i aşa? Marian Godina, POLIŢIŞTUL ale cărui texte au făcut deliciul internetului, MOTIV DE SĂRBĂTOARE:„a intrat în comă profundă timp de o zi, dar ați resuscitat-o...“

16 Sep 2015
Şi „caşchetele“ au umor, nu-i aşa? Marian Godina, POLIŢIŞTUL ale cărui texte au făcut deliciul internetului, MOTIV DE SĂRBĂTOARE:„a intrat în comă profundă timp de o zi, dar ați resuscitat-o...“
Motiv de sărbătoare pentru poliţistul de la Poliţia Rutieră din Braşov. Pagina cu cele mai spumoase şi amuzante  poveşti face astăzi „una lună“, aşa cum arată postarea lui Marian Godina. „Această pagină împlinește frumoasa vârstă de “una luna”, cum ar zice nea Arghire. S-a născut exact pe data de 16.08.2015. A intrat in comă profundă timp de o zi, dar voi ați resuscitat-o repede. Și-a revenit, a crescut și a ajuns azi la 60.000 de aprecieri. Vreau ca, împreună, să o ducem la 100.000, așa că haideți să-i facem un cadou frumos de ziua ei și să îi dăm câte un share“, îşi îndeamnă poliţistul cititorii. Povestioarele care te fac să râzi  cu lacrimi  le puteți citi pe pagina de facebook a agentului Marian Godină.




Dacă v-aţi obişnuit ca poliţiştii să vă oprească pentru a vă amenda sau pentru a vă pune alcooltestul, ei bine Marian Godina, la rândul său poliţist-rutier la IPJ Braşov, este un personaj aparte. Şi el opreşte şoferii beţi, participă la misiuni şi amendează şoferii care nu respectă regulile de circulaţie, însă are şi mult umor, har şi, pe deasupra, un condei demeţial, din care ies nişte poveşti demenţiale. Aşa că, după ce termină de completat precesele-verbale , Marian Godina pune în cui caşcheta şi uniforma, apucându-se să scrie cele mai savuroase texte „din teren“. Mai exact, întâmplări reale despre munca de poliţişt, dar mai ales despre păţăniile de zi cu zi. Unde? Cu siguranţă le-aţi descoperit pe pagina lui de Facebook  care adună din ce în ce mai multe like-uri şi share-uri. Un fel de jurnal public, ce umaniza meseria de poliţist. 

Pagina lui Godina a învins! 

La mai puţin de 24 de ore de când textele sale au fost publicate pe diverse site-uri online, profilul de facebook al poliţistului și pagina pe care el își posta textele au fost dezactivate. Cum decizia superiorilor lui Godina de a închide pagina acestuia a stârnit un val de proteste, pagina poliţiştului-scriitor a fost redeschisă. „Vă mulțumesc din suflet tuturor celor ce m-ați susținut, v-am urmărit tot timpul si am fost profund emoționat de mesajele dumneavoastră. Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publică postările in mass-media, să facă acest lucru fără să adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice. Precizez că nu am fost sancționat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetări administrative. Și ca să inchei in registrul obișnuit... ...ANDIAMO !!!”, a scris polițistul. Iar noi ne putem bucura în continuare de poveştile lui savuroase! 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră