Cum l-a prins POLIŢIA pe pokemonul Rattata. Iată povestea lui Marian Godină

22 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Cum l-a prins POLIŢIA pe pokemonul Rattata. Iată povestea lui Marian Godină

„Ştiam că nu parcasem aiurea, iar când am văzut o persoană că fotografiază maşina de poliție, mă întrebam de ce face asta. Omul mi-a răspuns, fără să îl întreb eu, că tocmai capturase un pokemon. L-am rugat să îmi arate şi mie cum stă treaba cu pokemonii ăştia şi mi-a arătat poza asta. Deci aşa arată un pokemon şi se pare că nici poliția nu l-a putut ajuta să nu fie prins. :)“,  a postat poliţistul-scriitor pe pagina sa de Facebook. 

Ce sfat le dau poliţiştii români împătimiţilor jocului Pokemon Go pe Facebook

Pentru a evita incidentele neplăcute, poliţiştii români le dau un sfat împătimiţilor jocului Pokemon Go pe Facebook: "Puteţi găsi Pokemonii, respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur". Poliţiştii români se alătură astfel poliţiştilor din alte ţări care transmit tinerilor câteva reguli privind practicarea în siguranţă a jocului Pokemon Go. Printre aceştia se numără oamenii legii din statul american Florida, care au dat curs rugăminţilor părinţilor. Mai ales după ce doi adolescenţi erau cât pe aici să fie împuşcaţi după ce au intrat pe o proprietate privată în căutare de pokemoni.

Politistii au sfătuit tinerii ca atunci când joacă Pokemon Go să nu intre pe proprietăţi private, să nu conducă maşini sau să se dea cu skateboardul. De asemenea, jucătorii sunt sfătuiţi să fie atenţi ce alte aplicaţii mobile instalează pentru că acestea pot accesa datele personale ale utilizatorului telefonului respectiv sub pretinsa îmbunătăţire a experienţei de a juca Pokemon Go.

 

marian godinnnaaa

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră