Mai mulţi poliţişti în stradă pentru meciul ROMÂNIA-GRECIA de astăzi. Atenţie la RESTRICŢIILE din trafic

07 Sep 2015
Mai mulţi poliţişti în stradă pentru meciul ROMÂNIA-GRECIA de astăzi. Atenţie la RESTRICŢIILE din trafic
Peste 300 de poliţişti acţionează, astăzi, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării, pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele naționale de fotbal ale României și Greciei. Cei 329 de poliţişti din cadrul Poliției Capitalei acționează în sistem integrat pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii ce pot tulbura ordinea şi liniştea publică. Astfel, polițiștii vor intensifica acţiunile de patrulare în aeroport, staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, în zona centrală a Capitalei și în proximitatea stadionului.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, polițiștii rutieri acționează pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului.

În acest sens, pe raza municipiului București vor avea loc restricții rutiere:

ora 15.00 - str. Tony Bulandra - cu excepția mijloacelor RATB;

ora 15.30 - B-dul Pierre de Coubertin (de la intersecția cu str. Vatra Luminoasă până la intrarea în Stadionul National Arena)- cu excepția mijloacelor RATB;

ora 17.00 - B-dul Pierre de Coubertin (de la intersecția cu șos. Iancului până la intrarea în Stadionul National Arena)- cu excepția mijloacelor RATB;B-dul Basarabia(banda I de circulație, sens dinspre B-dul Chișinău către Piața Hurmuzachi), pe str. Vatra Luminoasă și pe str. Maior Coravu, precum și pe străzile care acced către aceste străzi și invers;
la momentul plecării spectatorilor, gradual, pe B-dul Basarabia (intre B-dul Chișinău și Piața Hurmuzachi), pe str. Maior Coravu și pe str. Vatra Luminoasă.

Restricțiile de trafic vor fi menținute până la plecarea totală a spectatorilor.

Cei care doresc să participe la această manifestare sportivă sunt rugați să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicaţiile poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice și să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi.  Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră