Loteria bonurilor fiscale: Cu câţi bani au mai rămas câştigătorii extragerii ocazionale din iunie

28 Sep 2015
Loteria bonurilor fiscale: Cu câţi bani au mai rămas câştigătorii extragerii ocazionale din iunie
Ministerul Finanțelor Publice a plătit vineri premiile aferente extragerii ocazionale organizate la 28 iunie, fiecare câştigător primind, după reţinerea impozitului, 8.496 de lei. Şase bonuri fiscale câştigătoare au fost invalidate deoarece au fost falsificate, fiind în curs o anchetă penală.

Ministerul de Finanţe a plătit premiile la extragerea ocazională din 28 iunie la care au participat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic 29 martie - 31 mai 2015, conform unui comunicat de presă al instituţiei. Valoarea brută a unui premiu este de 10.000 de lei, după ce fondul de premiere de 1.000.000 lei a fost împărţit la 100 de câștigători. 

Direcția Generală Antifraudă Fiscală a invalidat 6 bonuri fiscale câştigătoare, după ce a verificat autenicitatea acestora, şi, din din acest motiv, plata celor 6 premii a fost suspendată. "Au fost constatate împrejurări privind săvârșirea unor fapte de natură penală pentru care au fost sesizate organele penale competente", precizează MFP.

Ca urmare, Ministerul de Finanțe a achitat 94 de premii, de 8.496 lei net pentru fiecare câștigător, după reținerea unui impozit de 1.504 lei.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră