LOTERIA BONURILOR CONTINUĂ. Ce trebuie să ştii despre extragerea de duminică

15 Aug 2015
LOTERIA BONURILOR CONTINUĂ. Ce trebuie să ştii despre extragerea de duminică
Veşti bune pentru „jucătorii“ de bonuri fiscale! În această duminică va fi organizată extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1-31 iulie 2015. Reamintim că fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, potrivit Pro tv. Ca şi în cazul ultimei extrageri ocazionale desfăşurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selectia câştigătorilor va fi realizată în doua etape.

Astfel, duminicĂ, 16 august., Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare în prima etapă de selecţie.După centralizarea bonurilor câstigătoare, dacă numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare. Extragerea lunara va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 20.10. Extragerea este publica. 

Când este considerat câştigător un bon fiscal 

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.Extragerea va fi realizată cu urnele şi bilele pe care Loteria Romană le utilizează pentru tragerile loto. Totodată, extragerea va fi organizată în prezenţa unei comisii de tragere formată din cate un reprezentant al MFP, ANAF si CNLR, iar bilele şi urnele vor fi verificate în prezenta comisiei înainte de extragere.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră