Liviu Dragnea, avertisment în problema refugiaţilor: Sunt elemente care ne dau de gândit!

08 Sep 2015
Liviu Dragnea, avertisment în problema refugiaţilor:  Sunt elemente care ne dau de gândit!
 Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea îşi exprimă nedumerirea faţă de comportamentul unor refugiaţi, avertizând că sunt elemente care dau de gândit. El susţine că majoritatea acestora sunt bărbaţi tineri, vorbitori de limba engleză care îi exilează pe cei care nu fac parte din grupurile lor.

"Am citit comentariile dumneavoastră legate de problema refugiaților. Nu sunt de acord cu toate, însă vă împărtășesc nedumerirea legată de modul absolut ciudat în care aceștia acționează, faptul că majoritatea sunt barbați tineri, vorbitori de limba engleză, că îi exilează pe cei care nu fac parte din grupurile lor, precum și alte elemente de acest tip care ne dau de gandit", scrie Liviu Dragnea pe Facebook.

El susţine, totodată, că este necesară o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. "Diverse țări europene au evitat să gestioneze această criză încercând să o transfere spre alte state. Acest mod de acțiune ne arată că se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. Este important ca noi să nu ne pierdem umanitatea, protejând în același timp România", mai afirmă liderul interimar al PSD.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră