Justitiarul.ro: Klaus Iohannis nu e apărat de prezumția de bună credință în cazul imobilului pierdut în instanță

23 Noi 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Justitiarul.ro: Klaus Iohannis nu e apărat de prezumția de bună credință în cazul imobilului pierdut în instanță


După un proces care a durat 16 ani, Curtea de Apel Brașov a decis printr-o sentință definitivă și irevocabilă că imobilul obținut de soții Iohannis a fost obținut în mod ilicit.
Curtea de Apel Brașov a respins recursul declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.
Presa locală a relatat faptul că imobilul în cauză a făcut parte din averea soților Maria și Eliseu Ghenea, iar după decesul acestora averea a trecut în anii '70 în proprietatea unei surori a lui Eliseu Ghenea, care însă a decedat fără a avea copii.
Președintele României Klaus Iohannis a declarat într-un interviu acordat TVR: „Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluție”.
Ziaristul Marius Albin Marinescu a publicat, pe site-ul justitiarul.ro, o parte din motivarea instanței din Brașov în cazul casei obținute cu ajutorul unor acte false.
Articolul poate fi accesat aici.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră