Ipoteză terifiantă a lui Ion Cristoiu. Ce i se va întâmpla lui Ghiţă dacă nu cade la pace cu Serviciile

05 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
Ipoteză terifiantă a lui Ion Cristoiu. Ce i se va întâmpla lui Ghiţă dacă nu cade la pace cu Serviciile

Şi sugerează o variantă care ne dă fiori.

Reamintim că Sebastian Ghiţă este dispărut de mai bine de o săptămână, fostul deputat fiind văzut ultima oară în public când a participat la o întâlnire „protocolară” cu foştii membri ai Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, care a marcat finalul mandatului fostului Legislativ.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis joi emiterea unui mandat preventiv în lipsă pe numele fostului deputat Sebastian Ghiță, înlocuind controlul judiciar pe cauţiune, în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie, alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova.

Decizia nu este definitivă, însă este executorie, precizează agerpres.ro.

Redăm fragmentul de pe blogul www.cristoiublog.ro: 

„Din cîte se vede în cazul România Tv, Sebastian Ghiță a scăpat de sub control.

Pe măsura trecerii timpului, Sebastian Ghiță își afirmă tot mai mult independența față de SRI.
La alegerile prezidențiale din 2014, el refuză să transpună în practică ordinul de a-l trăda pe Victor Ponta și a se pune în slujba lui Klaus Iohannis, preferatul Binomului SRI-DNA.
Avem aici explicația a ceea ce i s-a întîmplat lui Sebastian Ghiță în ultima vreme.

Ca și în cazul Gabriel Oprea, un altul care a refuzat să trădeze, Binomul SRI-DNA s-a năpustit asupra lui Sebastian Ghiță trîntindu-i dosare, unul după altul. Lucru nu prea greu de realizat. Nu de alta, dar Sebastian Ghiță făcuse afaceri la comanda sau sub oblăduirea Binomului. Toate mișculațiile sale erau știute din chiar clipa punerii la cale a afacerii.

Punctul culminant urma să fie arestarea sa preventivă de către echipa de control mafiotă de la DNA Ploiești. Sebastian Ghiță a dispărut. A lăsat spre difuzare celebrele înregistrări, și ele dovada unui agent scăpat de sub control. Sînt tare curios ce i se va întîmpla. Nu de puține ori, pe agenții scăpați de sub control îi așteaptă sinuciderea! Mai mult sau mai puțin aranjată!“, scrie Ion Cristoiu pe blogul său. 

CITIŢI ŞI: VIDEO. Din ascunzătoarea sa secretă, Ghiţă trimite un MESAJ EXPLOZIV: Kovesi, generalul Coldea, agenţi CIA...

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a dat publicităţii un nou episod din seria dezvăluirilor despre sistemul statului de drept

Traian Băsescu a fost înregistrat când dezvăluia că statul este unul mafiot, iar marile dosare din justiţie aveau un traseu prestabilit. Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor publicate la România TV, lansând pe piață o înregistrare cu fostul președinte Traian Băsescu din care poate să reiesă fie că nu era atât de jucător pe cât dorea el și că de fapt serviciile îl informau despre mișcările care urmau să fie făcute în diverse dosare penale, fie că în acest moment încearcă să se îndepărteze de propria construcție care a transformat, se pare, România într-un adevărat stat mafiot.

"Bună seara, sunt multe persoane carora in acesti 10 ani li s-au facut mari nedreptati. Cazurile pe care le cunosc indeaproape cu amanunte si stiu cat de nedrept, incorect au fost aranjate si masluite sunt cel al lui Adrian Nastase, Şeres, felul in care lui Geoana i s-au furat alegerile, felul in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu , felul in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu judecatorul Mustata, felul in care s-a masluit dosarul voiculescu-bendei", afirmă Sebastian Ghiţă într-o nouă înregistrare de la România TV.

Sebastian Ghiţă dezvăluie că dosarul lui Adrian Sârbu s-a măsluit pe adresa secreta a lui Florian Coldea. De asemenea, fostul deputat afirmă că ştie felul in care s-a masluit dosarul Pescariu-Stelian Gheorghe-Microsoft si cazul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir si legatura sa cu firma de PR a SRI si a Mihaelei Nicola.

"Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultati-l va rog pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Coldea, Kovesi, Cameliei bogdan. Daca asta vi se pare justitie atunci nu mai am ce spune", conchide Sebastian Ghiţă în materialul transmis România TV.

S-a aprins fitilul, se apropie de dinamită! Parchetul General, dosar penal în cazul înregistrării cu Traian Băsescu

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal după ce postul România TV a difuzat o înregistrare în care Traian Băsescu vorbeşte despre informaţii pe care le-ar fi primit în legătură cu dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu. Reamintim că fostul deputat Sebastian Ghiţă a dat publicităţii un nou episod din seria dezvăluirilor despre sistemul statului de drept. Traian Băsescu a fost înregistrat când dezvăluia că statul este unul mafiot, iar marile dosare din justiţie aveau un traseu prestabilit.

UPDATE
Traian Băsescu a avut o reacţie pe Facebook: el a spus că salută decizia Parchetului. "Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvălurilor făcute de Sebastian Ghiță la RomâniaTv", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră