HEARTBREAKING! Udrea l-a lăsat p-ăla!

28 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
HEARTBREAKING! Udrea l-a lăsat p-ăla!
O ştire de ultimă oră ne răstoarnă visurile în coşmaruri! Se pare că Elena Udrea i-a dat un şut unde nicinutrebuiesăspunem băiatutului ăluia care i-a stat alături la greu, adică la pîrnaie.

Dintr-odată, cel care i-a stat alături şi la bine, şi la greu şi care cică ar fi vizitat-o în pîrnaie cît era necoafată şi neepilată, cel care i-a adus iahnia de fasole la greu, ei bine, acest om a fost dat afară din viaţa şi din visele divei din Pleşcoi.

Care, se pare, că are alte socoteli cu viaţa. Vedeţi ce face Băsescu din viaţa omului? Nu m-aş mira ca acuma, la bătrîneţe, Băsescu să-şi ia cîrma-n dinţi şi s-o lase pe doamna Maria, cu care, oricum, nu are nimic de împărţit, şi s-o ia pe diva din Pleşcoi. Eventual, să-i mai toarne şi-un plod, care să se joace în parc cu nepoţii lui. De ce nu? Iar Elena Băsescu să spună că ea nu simte nimic, ca-n emisiunea lui Cristoiu de la A3.

Ȋntrebată ce crede despre această neaşteptată dezîntîlnire, o babă din complexul rezidenţial a răspuns: “nu-mi vine să cred! Mereu îl vedeam cum duce gunoiul şi-l lăudam în gînd în băiat bun e el. Chiar nu-mi vine să cred”, a spus bătrînica, ştergîndu-şi lacrimile.

La rîndul lui, portarul din complexul rezidenţial unde-şi duce amarul zilelor Elena Udrea a confirmat şi el că băiatu ăla al cărui nume nici nu poate să-l pronunţe a plecat pe drumul lui şi nici măcar nu i-a mai desenat o inimă frîntă pe un copac, aşa cum făcea altădată. Viorel saucumîcheamă a subliniat că nu vrea să-şi expună sentimentele lui intime la presă şi a mai sugerat, de asemenea, că n-ar fi fost el cel care ar fi vizitat-o pe Udrea în pîrnaie, ci un amic de-al lui, care seamănă foarte bine cu el, de teamă să-l recunoască presa.

Nu-ţi fie teamă, viorelsaucumtecheamă, că oricum nu te ştie nimeni şi nu şi-ar fi imaginat nimeni niciodată că buzele Elenei Udrea ar fi fost pe veci ale tale! Doar nu te gîndeai că eşti cineştiece!

Stai lin, cum se spune la bagabonţi! :) Că nu eşti nimic!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră