Hans Klemm, noul ambasador al SUA, discuţii la Guvern

23 Sep 2015
Hans Klemm, noul ambasador al SUA, discuţii la Guvern
Hans Klemm, noul ambasador al Statelor Unite la București, a ajuns în cursul dimineții la Palatul Victoria, într-o vizită care nu a fost anunțată în mod oficial.

Potrivit postului de televiziune Antena 3, Klemm a avut întâlniri cu premierul Victor Ponta și mai mulți miniștri ai cabinetului său.

"Îi doresc mult succes în activitate noului ambasador al ‪‎SUA‬ la București, domnul Hans Klemm! Totodată, vreau să îi mulțumesc pentru vorbele frumoase rostite la adresa țării noastre. ‪România‬ va continua să fie un prieten și un partener de încredere al Statelor Unite, iar dezvoltarea relațiilor economice și comerciale va rămâne o prioritate! Ceea ce ne dorim noi este o mai bună apreciere a eforturilor noastre", a declarat premierul.

Hans Klemm a ajuns duminică noaptea în Bucureşti, iar luni a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. Acesta a depus, pe 16 septembrie, jurământul în calitate de ambasador al SUA în România, într-o ceremonie la care a participat secretarul de stat american, John Kerry.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră