LINIȘTE! Scrie Grapini!

02 Sep 2015
LINIȘTE! Scrie Grapini!
Așteptam cu mare încordare să văd când va spune ceva despre. Și ca de obicei mi-a părut rău. Pentru că Maria Grapini Europarlamentar a lovit din nou. Textul se referă la criza refugiaților. Vorba unui fost coleg de redacție, s-a răsturnat basculanta de vorbe. Dacă înțelegeți ceva, clar sunteți mai deștepți ca noi.
Așadar, dăm cuvântul EI. Menționăm că nici o virgulă nu a fost maltratată în timpul filmărilor, iar lipsa spațiilor albe (nu verzi) de după virgule poate fi pusă mai degrabă pe seama manichiurii french.

<<Am cerut parerea celor care pot posta pe pagina mea,despre criza umanitara fara precedent pe care o traim.Barbati,femei,copii,tineri ,batrani ,pleaca din zonele de conflict spre Europa.Le multumesc tuturor celor care au raspuns.Azi am discutat in grupul politic S&D din care fac parte despre situatia creata in Europa,responsabilitatea UE,a tarilor membre si ce solutii se pot gasi.Bugetul UE pe 2016 este in faza de dezbatere si am sustinut alaturi de majoritatea eurodeputatilor ,sa se aloce bani tarilor care primesc in adaposturi refugiati.Dar problema nu se rezolva decat temporar.Solutia este sa fie ajutati la ei acasa.UE si tarile membre trebuie sa imbunatateasca si masurile de securitate si acest lucru costa ! Viata oamenilor insa,este o prioritate de necontestat,cred eu.>>
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră