TELENOVELĂ DIN SPATELE GRATIILOR. Gigi Becali tranşează lucrurile în scandalul începutului de an: „a dat sămânţa lui cui a vrut“

05 Ian 2016 | scris de Mara Răducanu
TELENOVELĂ DIN SPATELE GRATIILOR. Gigi Becali tranşează lucrurile în scandalul începutului de an: „a dat sămânţa lui cui a vrut“

 

Totodată, Becali nu a negat că între cei doi, Borcea şi Pelinel, ar fi avut loc şi contacte intime, susţinând însă că în permisii deţinutul Borcea poate face copii cu cine vrea. El spune că a sfătuit-o pe Alina Borcea, soţia lui Cristi, să nu mai vorbească răutăţi la adresa Valentinei.  "E adevărat că e problema lui și relația lor, fac ce vor cu viața lor. Eu am acceptat să vorbesc pentru că s-au vehiculat foarte multe lucruri despre detenția lui Cristi. De aia am acceptat să vorbesc. Cristi Borcea nu a avut nicio vizită intimă, nici cu soția lui, nici cu Valentina Pelinei. El a avut 3,4 vizite, dar sunt secrete din cauza ANP, pentru că așa le țin ei, secrete", a declarat Gigi Becali la începutul intervenției telefonice.

Becali: Eu, din punctul meu de vedere, eu botez copiii făcuți cu Sfânta Cununie

 "El, daca are, și cred, că până la urmă va ieși la iveală, el a avut la bancă sămânță. El i-a dat sămânță de la bancă. E adevărat, au avut o bună relație. Dar ce au făcut acum, au făcut cu sămânță de la bancă. Nu vreau să dau detalii, că mi-e jenă să vorbesc mai multe. Atunci nu poate nici ANP-ul să spună „Băi, sămânța ta să nu i-o dai cuiva!" El a dat sămânța lui cui a vrut. Eu, din punctul meu de vedere, eu botez copiii făcuți cu Sfânta Cununie. Eu o să-i dau sfaturile pe care le cred eu. Sunt de partea Alinei, sunt de partea adevărului”, a mai precizat pentru B1 latifundiarul din Pipera. 

Întrebat despre relație sa cu Alina Borcea, latifundarul din Pipera a declarat că acesta a vorbit cu ea în fiecare zi, să o liniștească după tot acest scandal. „Am vorbit și cu Alina în fiecare zi, pentru a o liniști. Vina este a ei, a vorbit greșit. Nu e frumos cum a vorbit ea despre Pelinel, despre copil”.

Pelinel: Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii

„Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea“, a anunţat vestea că este însărcinată Valentina Pelinel. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră