Ghici ce conţin unele colete trimise prin poștă

06 Mai 2015
Ghici ce conţin unele colete trimise prin poștă
Dacă ai fost vreodată nevoit să pierzi timpul stând la coadă într-un oficiul poștal, doar pentru că tânărul aflat în faţa ghișeului trimitea zeci de pacheţele mititele către toate colţurile ţării, află că, într-un târziu, s-a prins și poliţia că nu toate coletele sunt ceea ce par a fi...

Astăzi, într-un oficiu poştal din Piatra Olt, poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT din Olt au surprins în flagrant delict 2 membri ai unei grupări infracţionale, în timp ce ridicau colete ce conţineau substanţe susceptibile a fi droguri.

Din cercetări a reieşit că cei doi fac parte dintr-o grupare infracţională ce comercializa droguri de risc şi substanţe cu efecte psihoactive în municipiul Slatina. 25 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Olt, pentru audieri.

Faţă de patru dintre membrii grupării a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea fără drept şi cu intenţie, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii. (A.O.P.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră