Eugen Tomac şi Ducu Bertzi, acuzaţi de abuz în serviciu de Parchetul General

23 Iul 2015
Eugen Tomac şi Ducu Bertzi, acuzaţi de abuz în serviciu de Parchetul General
Liderul PMP Eugen Tomac şi cantautorul Ducu Bertzi au fost puşi sub acuzare de procurorii Parchetului General pentru abuz în serviciu. Aceştia au suspiciuni legate de modul în care au fost cheltuiţi banii publici în perioada în care Tomac era şeful Departamentului Românilor de Pretutindeni.

Liderul PMP Eugen Tomac este suspect pentru abuz în serviciu după ce Parchetul General a fost sesizat de Coprul de Control al premierului Victor Ponta. Până în 2012, pe când era la PDL, Tomac a fost şeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, scrie stiri.tvr.ro

Potrivit Corpului de Control al premierului, Tomac ar fi deturnat 1,6 milioane de lei. El ar fi folosit aceşti bani pentru organizarea unor evenimente în Republica Moldova şi pentru plata unor tonete de presă pe care le-a dus la Chişinău.

Şi cantautorul Ducu Bertzi este suspect de abuz în serviciu în acest dosar, în acest moment nu este foarte clar care e legătura lui Ducu Bertzi cu Eugen Tomac.La ieşirea din sediul Parchetului, Ducu Bertzi a refuzat să facă declaraţii.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!



 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră