Elena Udrea, declarație incredibilă: Am susținut implicarea serviciilor în actul de justiție. Am greșit. Sunt un om care se spășește (VIDEO)

17 Aug 2015
Elena Udrea, declarație incredibilă: Am susținut implicarea serviciilor în actul de justiție. Am greșit. Sunt un om care se spășește (VIDEO)
Mărturisire incredibiă făcută de Elena Udrea, aseară, în cadrul unei emisiuni TV. Fostul ministru a declarat că a crezut că se poate face justiție cu implicarea serviciilor. A recunoscut însă că a greșit. "Sunt un om care vrea să își repare greșeala", a declarat Elena Udrea.
 
"Am greșit. Atunci când am constatat că ceea ce considerăm eu că e stat de drept, era de fapt o acțiune, un plan, de preluare a puterii din mâna celor care o dețin în mod democratic și de preluare de către reprezentanți ai serviciilor secrete.
 
Eu am recunoscut în mod onest că am crezut. Când eram arestată, singura modalitate prin care puteam comunica era pagina de Facebook. Și la un moment dat am spus că îmi cer scuze celor cărora le-am spus că se poate face justiție cu implicarea serviciilor.
 
Am participat. Nu îmi arog rolul de a fi o parte importantă la ce se întâmplă astăzi. Dar, desigur, am fost și eu unul dintre cei care susțineau, în mod eronat, implicarea serviciilor în actul de justiție.
 
Eu niciodată nu am crezut că în politică adversarul trebuie învins cu astfel de arme. Dar am crezut că sunt oameni, că sunt persoane împotriva cărora statul trebuie să intervină prin orice mijloace, chiar și nedemocratice. Am greșit.
 
Să spunem că eu sunt un om care se spășește", a mai spus Elena Udrea.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră