Elena Udrea a venit în ţară. Însoţită de mamă şi de fiică

08 Iul 2019
Elena Udrea a venit în ţară. Însoţită de mamă şi de fiică

Elena Udrea a ajuns în România, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Antena 3. Acelaşi post anunţa duminică faptul că Udrea, împreună cu mama sa şi cu fiica sa, s-ar fi aflat deja în Europa.

Antena 3 a obţinut în exclusivitate imagini în care apăreau Elena Udrea, mama şi fetiţa sa într-un avion.

Elena Udrea s-a urcat în avion alături de mama sa, dar și de fiica ei de doar câteva luni. Zilele trecute iubitul său, Adrian Alexandrov, spunea că își doresc să facă în așa fel încât aceasta să vină în România și să își boteze fetița

Fostul ministru a declarat în repetate rânduri că vrea să se întoarcă acasă pentru a se putea apăra în procesele pe care le are, reaminteşte Antena 3.

Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată.

În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare.

Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.

UPDATE

Viitorul soț al Elenei Udrea a făcut primele declarații cu privire la venirea Elenei Udrea în România. Adrian Alexandrov susține că fostul ministru al Turismului se află în țară și se odihnește, scrie antena3.ro.

Declarația a venit imediat după ce viitorul soț al Elenei Udrea a apărut cu fetița pe terasa casei unde s-ar afla fostul ministru al Turismului.

Surse oficiale au declarat pentru Antena 3, că Elena Udrea nu a fost în niciun avion care a aterizat de ieri după-amiază pe Otopeni.

UPDATE

Avocatul Veronel Rădulescu, a declarat, luni, că Elena Udrea este în România, decizia de a veni în ţară fiind mai veche şi nu are legătură cu hotărârea Curţii Constituţionale, informează News.ro.

Veronel Rădulescu a afirmat că Udrea a renunţat la solicitarea de azil în Costa Rica şi va face în următoarele zile precizări cu privire la deciziile sale şi cu privire la ce va face în continuare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră