Descinderi la Ministerul Finanţelor. Procurorii DNA ridică documente care ar avea legătură cu Loteria Română

30 Sep 2015
Descinderi la Ministerul Finanţelor. Procurorii DNA ridică documente care ar avea legătură cu Loteria Română
UPDATE 13:30 - Ministerul Finanțelor Publice neagă informațiile potrivit cărora Direcția Națională Anticorupție face percheziții la minister și precizează că instituția de control a solicitat doar o serie de documente de la Corpul de Control al ministrului cu privire la verificările efectuate la Loteria Română, se arată într-un comunicat al Finanțelor.
 
DNA nu face percheziții la Ministerul Finanțelor Publice (MFP), ci a solicitat unele documente referitoare la verificările efectuate de Corpul de Control al Ministrului la C.N. Loteria Româna. Solicitarea a fost făcută în data de 28 septembrie a.c., prin intermediul unei adrese scrise. Precizăm că solicitarea de documente de către DNA este o practică obișnuită și subliniem că Ministerul Finanțelor Publice pune la dispoziția DNA toate documentele solicitate', se arată în comunicatul MFP.
..................................................

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție ridică, la această oră, documente de la Ministerul Finanțelor. Surse judiciare citate de televiziunile de ştiri susțin că operaţiunea are legătură cu activitatea Loteriei Române. 
 
Potrivit acelorași surse, ar fi vorba despre un raport al Corpului de Control al ministrului Finanțelor pe care ar fi refuzat să îl trimită organelor judiciare. 
 
Știre în curs de actualizare

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră