De teama DNA, funcţionarii din ministere refuză să semneze acte

08 Sep 2015
De teama DNA, funcţionarii din ministere refuză să semneze acte
Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat la Târgovişte că printre funcţionarii din instituţia pe care o conduce domină frica. Ministrul a mai spus că sentimentul de teama s-a declanşat odată cu „războiul declanşat de DNA împotriva celor care calcă strâmb.”

Angajaţii ministerului sunt de cele mai multe ori înfricoşaţi atunci când îşi pun semnătura pe vreun document. De aceea, poate, de multe ori, încep să treneze rezolvările punctuale ale unei speţe numai pentru faptul că încercăm să păsăm elementul respectiv, pe care ar trebui noi să-l rezolvăm, către un alt birou sau un alt departament.

Consider că ar trebui să încpem să punem toate problemele pe masa oamenilor politici, că tranşăm aceste aspecte. Într-adevăr, cine greşeşte trebuie să plătească. Nu vrem să mai planeze asupra noastră frica că nu putem să ne exercităm funcţia pe care o avem numai pentru simplul motiv că există cineva, cumva, la un colţ de birou, la un colţ de instituţie, care ar putea să ne vâneze. Cred că lucrul acesta nu este normal, a spus Graţiela Gavrilescu, potrivit incomod-media.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră