Cum să obții succesul, varianta Sorin Ovidiu Vîntu: Intrați în politică! Definitivați ce a început DNA-ul, schimbați sistemul (VIDEO)

01 Iun 2015
Cum să obții succesul, varianta Sorin Ovidiu Vîntu: Intrați în politică! Definitivați ce a început DNA-ul, schimbați sistemul (VIDEO)
Sorin Ovidiu Vîntu dă lecții de business management  pe contul său de Facebook. Omul de afaceri le "predă" tinerilor metode de a reuși în afaceri, îndeamnându-i să intre în politică și să îndrznească să definitiveze ce a început DNA-ul.
 
 "Vă puteți contrui relațiile și vă puteți constitui în grupuri foarte ușor. Cel mai simplu mod în care puteți avea acces la relații, la grupuri, la informații, acestea fiind chiar vitale în business, este politica. Până acum s-a vehiculat ideea că politica este un loc rău famat, nefrecventabil de către lumea de calitate. Fals. Faptul că în politica au intrat tot felul de indivizi, cu niște standarde umane și morale catrastrofale, nu înseamnă că acel loc este nefrecventabil. Acel loc este unul pe care voi trebuie să-l schimbați. A început DNA-ul. Voi trebuie să definitivați. Cum? Pătrunzând în acele zone. Puteți transforma cu adevărat atât sistemul, cât și clasa politică. În timp, evident. Nu mâine, nu poimâine. Acolo vă puteți face relații. Un partid politic este o zonă în care puteți relaționa formidabil cu cei asemeni vouă din toată țara. Acolo vă puteți asocia în colectivități mari, acolo puteți avea acces la informații și puteți învăța mecanica relațiilor interumane. Dintre voi, unii vor ajunge președinți, alții mari oameni de afaceri. Sfatul meu este: Ocupați partidele politice! Acela este spațiul în care puteți să vă dezvoltați în foarte multe direcții pentru că acolo aveți acces la toate ingredientele de bază ale devenirii unui individ", este îndemnul lui Sorin Ovidiu Vîntu. 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră