Cum a umblat un român patru zile în pijama, cautându-și mașina

12 Mai 2015
Cum a umblat un român patru zile în pijama, cautându-și mașina
Un bărbat din Bacău a umblat patru zile prin Iași, în pijama, cautându-și cu disperare mașina. Nicolae Tache a plecat miercurea trecută de acasă, din Bacău, la Spitalul Parhon din Iaşi cu dureri cumplite. S-a internat, a fost operat, iar după ce și-a revenit, peste două zile, a vrut să plece acasă, dar... ia mașina de unde nu-i.

”Recunosc că nu m-am uitat cu atenție unde am parcat, aveam o criză de rinichi”, spune acesta, citat de Digi 24. Amuzant sau nu, hainele bărbatului erau în maşina ridicată. Aşa că s-a trezit singur, doar în pijamale, într-un oraş străin. Şi aşa a umblat aproape patru zile, în încercarea de a-şi găsi maşina până când a ajuns la poliţie.

Polițiștii i-au spus ca nu au cum să-i dea mașina înapoi și l-au îndrumat spre firma care ridică mașini în zonă. Reprezentanții acesteia i-au replicat că nu îi pot da autoturismul înapoi, dacă nu plătește 460 de lei. După patru ore de discuții, înduioșați de pățanie, angajații firmei de ridicări mașini i-au dat cheile. Nicolae Tache urmează să se întoarcă pentru plata taxei, dar se gândește să-și caute dreptatea în justiție.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră