CS Dinamo nu a permis ambulanței să stea pe pista de atletism!

07 Mai 2016 | scris de Cristi Semeghin
CS Dinamo nu a permis ambulanței să stea pe pista de atletism!

Unul dintre motivele pentru care intervenția nu s-a făcut mai rapid este faptul că ambulanța PULS, societate cu care FC Dinamo avea contract pentru asistență medicală de urgență, era parcată în afara stadionului, în spatele tabelei de marcaj.

Surse autorizate, citate de gsp.ro, informează că această situație s-a produs după ce administratorul stadionului, Clubul Sportiv Dinamo, interzisese ambulanței staționarea pe pista de atletism, cel mai probabil pentru că ar fi deteriorat-o.

Aceleași surse precizează că până acum trei ani FC Dinamo avea un contract pentru asistență medicală și ambulanțe cu societatea Biomedica, care asigura prezența la meciuri a două-trei ambulanțe.

Acordul dintre FC Dinamo și Biomedica nu a mai fost prelungit după ce CS Dinamo a interzis prezența ambulanței în proximitatea terenului de joc, pe pista de atletism.
Contractul a fost preluat de PULS, care a acceptat condiția ca ambulanțele să staționeze în afara arenei.

Nu putem spune că acesta ar fi motivul principal pentru care Patrice Ekeng și-a pierdut viața, dar se poate spune că dacă măcar această situație ar fi fost evitată poate că șansele de supraviețuire ale fotbalistului ar fi fost mai mari...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră