EXPLICAŢIA HALUCINANTĂ a criminalului din Bihor care şi-a omorât tatăl şi apoi a tranşat cadavrul.Ce le-a povestit acesta procurorilor cu LUX DE AMĂNUNTE

24 Aug 2015
EXPLICAŢIA HALUCINANTĂ a criminalului din Bihor care şi-a omorât tatăl şi apoi a tranşat cadavrul.Ce le-a povestit acesta procurorilor cu LUX DE AMĂNUNTE
Bărbat din Bihor, care şi-a omorât tatăl cu un cuţit şi i-a tranşat cadavrul, le-a povestit procurorilor cu lux de amănunte tot ce a făcut şi spune că era tulburat când l-a ucis. Magistraţii însă l-au arestat preventiv până când psihiatrii vor decide dacă a avut sau nu discernământ.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Bihor a emis, sâmbătă după amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului reţinut în cursul nopţii pentru comiterea sângeroasei crime din satul Hodoş, comuna Sălard, căruia i-a căzut victimă un pensionar de 75 ani, găsit tranşat în curtea casei. Este vorba despre fiul victimei, Graţian Daniel Urs, 40 ani, care şi-a recunoscut fapta, atât în faţa procurorilor cât şi a judecătorului, povestind cu lux de amănunte cum şi-a înjunghiat tatăl cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi a tranşat cadavrul cu un topor, împrăştiind în final bucăţile tăiate în curtea, anexele şi grădina casei. 

"Inculpatul a pus fapta pe seama unei stări de tulburare psihică, susţinând că a simţit unde de curent din partea tatălui", a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Maria Cotrău pentru ebihoreanul.ro. Potrivit sursei citate, bărbatul urmează să fie expertizat psihiatric, pentru ca anchetatorii să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei. „În prezent, procurorul de caz a considerat că discernământul său nu este alterat, motiv pentru care a şi solicitat arestarea lui", a mai spus procurorul.
Decizia Tribunalului Bihor poate fi contestată, în termen de 48 ore, la Curtea de Apel Oradea. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră