CRIMÃ ORIBILÃ LA ARAD. Victima a fost găsită dezbrăcată și legată de scaun, într-o baltă de sânge

11 Iul 2015
CRIMÃ ORIBILÃ LA ARAD. Victima a fost găsită dezbrăcată și legată de scaun, într-o baltă de sânge
Un bărbat de 67 de ani din Arad a fost găsit mort chiar de soţia sa, în casa în care cei doi locuiau. Femeia a fost vineri la servici şi a venit într-un suflet acasă la finalul programului de lucru, după ce toată ziua soţul ei nu i-a răspuns la telefon.

Când a intrat în locuinţă a dat de o imagine groaznică: soţul ei, pe jumătate dezbrăcat, era legat de un scaun, plin de sânge şi fără suflare. „Am intrat până la uşă şi el era în pielea goală şi am găsit ceva sfoară pe aici, a fost legat de scaun. Şi chilotul e tras de pe el, ar fi vrut să se salveze. Poliţiştii au găsit şi un spray lacrimogen paralizant şi sânge, de la uşă, cum intri, plin de sânge”, a declarat soţia victimei pentru www.aradon.ro.

Se pare că mobilul acestei crime este jaful. Victima povestise prin vecini că a strâns câteva zeci de mii de lei, bani cu care voia să cumpere o locuinţă în Ungaria.

Criminaliștii au prelevat probe de la locul faptei, iar polițiștii încearcă să-l identifice pe autor, neexcluzând varianta ca oribila crimă să fi fost comisă de mai mulți indivizi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră