Caz şocant la Dorohoi: Profesoară bătută de mama unui elev, din cauza notelor prea mici primite de fiul ei

27 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
Caz şocant la Dorohoi: Profesoară bătută de mama unui elev, din cauza notelor prea mici primite de fiul ei

Potrivit dorohoinews.ro, profesoara Paula S. a fost agresată de mama unui elev, aceasta din urmă fiind nemulţumită de notele prea mici ale copilului ei. Dascălul ar fi fost tras la răspundere de femeie chiar în sala de clasă, în fața elevilor. Surse apropiate anchetei au declarat că profesoara ar fi fost lovită cu capul de tablă, însă această versiune nu a fost confirmată de polițiști.

La fața locului a ajuns o ambulanță care a preluat-o pe profesoară și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi.

"La noi a ajuns o doamnă profesoară, victimă a unei agresiuni. Aceasta se află în afara oricărui pericol însă a rămas internată pentru supraveghere și investigații", a declarat pentru dorohoinews.ro medicul Emilian Vamvu, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

De asemenea, la şcoală a ajuns și un echipaj de poliție, fiind demarate cercetări.

"La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a întâmplat agresiunea. În funcție de rezultatele acestor cercetări vom dispune soluție procedurală strict în conformitate cu legea", a declarat şeful Poliţiei municipiului Dorohoi, comisarul şef Marcel Prichici.

Conducerea școlii a anunțat că va demara o anchetă.

"Nu știu cu exactitate ceea ce s-a întâmplat deoarece nu mă aflam în unitate în momentul producerii incidentului însă vom face o anchetă internă pentru a afla cum a fost posibil așa ceva și vom lua măsurile necesare", a declarat pentru presa locală Liliana Pădurariu, directorul Școlii Gimnaziale "Alexandru Ioan Cuza" din Dorohoi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră