Cântăreț ridicat de mascați și DIICOT pentru viol și trafic de persoane

26 Mai 2015
Cântăreț ridicat de mascați și DIICOT pentru viol și trafic de persoane
Cantaretul de muzica populara sarbeasca Vlada Misici, cunoscut în Timișoara, a fost ridicat, luni seara, de mascati si dus la audieri de DIICOT.

Misici este acuzat ca ar fi obligat mai multe tinere, unele dintre ele minore, sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau. Cantaretul este si patronul unui bar din Timisoara. Misici este acuzat de trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat.

Presa locala a prezentat imagini de la descinderea procurorilor DIICOT, asistati de politisti ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate, la vila lui Misici din localitatea Sag si la barul Club 28 din Timisoara.

Mai multe fete au depus plangere la politie ca au fost fortate in 2012 de catre Vlada Misici sa intretina relatii sexuale cu clientii sai, in diferite locuri din Timisoara, Interpretul le-ar fi amenintat sau chiar violat ca mijloc de constrangere, arata surse citate de Opinia Timișoarei.

Misici susține că este nevinovat: "Eu am fost un om corect, n-am facut nimic din ceea ce se spune, n-am obligat pe nimeni la nimic. Daca nu eram corect, n-as fi putut tine o afacere vreme de 22 de ani", a spus omul de afaceri pentru sursa citată.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră