Burleanu: Noul antrenor al naţionalei de fotbal va fi un străin

03 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Burleanu: Noul antrenor al naţionalei de fotbal va fi un străin

Răzvan Burleanu a răspuns afirmativ când a fost întrebat la Digi 24 dacă se poate presupune că viitor antrenor al naţionalei va fi un german. El a explicat că viitorul antrenor nu are performanţe de club sau la naţională, dar e liber de contract şi va fi străin de grupurile de interese. Burleanu spune că negocierile cu acesta nu au început de la bani, dar FRF are resurse financiare pentru a angaja un antrenor străin pe un salariu mai mare, dar nu la nivelul din Anglia, Franţa sau Italia.

Burleanu vrea ca viitorul antrenor să rămână la naţională cel puţin până în 2020 şi a spus că obiectivul principal în perioada următoare este calificarea la campionatul mondial de fotbal din 2018.

Cât despre Iordănescu, el a spus că îi va oferi un post la FRF. Burleanu a precizat însă că nu a avut încă o discuţie cu fostul antrenor, dar va discuta cu el în zilele următoare şi va face publică poziţia acestuia. Întrebat ce anume va face Iordănescu la FRF, Burleanu a spus vrea să creeze un organism din care să facă parte antrenorii mai în vârstă, federaţia având nevoie de experienţa acestora.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră