Bravo! O lecție de civilizație: o tânără pune la punct niște tipi dintr-un jeep (VIDEO)

16 Aug 2017
Bravo! O lecție de civilizație: o tânără pune la punct niște tipi dintr-un jeep (VIDEO)

Nu știm câți dintre noi ar mai catadicsi să se dea jos din mașină și să facă să-i plesnească obrazul de rușine, cui are, persoanei care aruncă gunoaie din mașină... 

O tânără aflată în aglomerație pe șosea, în timp ce se întorcea de la mare, pare să nu se împace cu situația și încă speră că prin puterea exemplului, putem deveni la fel de civilizați ca cei dintr-o țară ca afară.

Fără să stea prea mult pe gânduri, după ce a remarcat cum o persoană aflată într-un jeep a aruncat pe geamul mașinii o sticlă de plastic, a coborât din mașină, a luat pet-ul de pe jos și le-a dat-o înapoi celor care o aruncaseră mai devreme.

Oana Racheleanu, merită menționat numele său, relatează întâmplarea pe contul său de Facebook - "Le-am dat băieților din jeep-ul BR 10 SAP o sticlă de plastic care le căzuse. Le-am făcut semn să dea geamul jos şi le-am spus: "V-a căzut asta". Şi băiatul din dreapta a spus puțin încurcat: "Da, da" şi a luat sticla. Nu ştiu dacă am fost drăguță sau poate fermă de a avut reacția asta".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră