Loteria fiscală: Bonurile de 274 de lei din 16 septembrie sunt cele norocoase

18 Oct 2015
Loteria fiscală: Bonurile de 274 de lei din 16 septembrie sunt cele norocoase
Bonurile fiscale emise la 16 septembrie, cu o valoare de 274 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, informează Agerpres.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 septembrie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

"Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare", a precizat Ministerul Finanțelor Publice.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Companiei Naționale "Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de o lună, iar posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră