IMAGINI SCANDALOASE. Bătaie cu cârje între pensionari, îmbrânceli, palme și înjurături pentru un loc pe scaun, în autobuz (VIDEO)

12 Aug 2015
IMAGINI SCANDALOASE. Bătaie cu cârje între pensionari, îmbrânceli, palme și înjurături pentru un loc pe scaun, în autobuz (VIDEO)
Mersul cu autobuzul poate ajunge sport extrem în Constanța. O pensionară care stătea liniștită pe un scaun s-a trezit împinsă de un alt pensionar, purtător de cârje, femeia fiind trasă de pe locul cu pricina pentru a se așeza el.
 
Doamna respectabilă a reacționat prompt, împingându-l, la rândul ei, pe bărbatul nepoliticos. 
 
Au urmat scene scandaloase, cei doi ajungând la înjurături ca la ușa cortului, îmbrânceli, ameninţări şi chiar palme.
 
"Stai jos pe scaun acolo. Se poate așa ceva? Nu dau ai mei în mine și dai dumneata? Cât de nenorocit să fii? Nu poate să se comporte așa. Suntem oameni", i-a strigat femeia bătrânului.
 
Unuia dintre dintre călători nu i s-a părut interesant să intervină pentru a aplana conflictul așa că a ales varianta să filmeze întreaga scenă cu telefonul mobil, filmulețul fiind publicat de spynews.ro. În imagini se vede cum, după tot scandalul, femeia se retrage în partea din față a autobuzului, în timp ce pensionarul se așează victorios, picior peste picior, pe scaunul pentru care a luptat cu atâta îndârjire.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră