Băsescu: În zece ani nu îmi amintesc să fi primit vreo sesizare legată de ilegalităţi comise de Oprescu

06 Sep 2015
Băsescu: În zece ani nu îmi amintesc să fi primit vreo sesizare legată de ilegalităţi comise de Oprescu
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică la B1 TV despre reținerea premierului general Sorin Oprescu, pentru luare de mită. 

”Mi-am făcut datoria față de orice PSD-ist pe care l-am întâlnit în cariera mea politică și l-am bătut și pe el. A fost cea mai spectaculoasă victorie pe care am avut-o în carierea mea politică. A fost o răsturnare spectaculoasă în turul doi”, a mai spus Băsescu, referindu-se la victoria sa în fața lui Oprescu la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. 

”Sunt doi oameni despre care aș fi spus că e imposibil: Chiliman și Oprescu.Mi se părea că Oprescu e atât de relaxat, e profesor universitar, e chirug. În zece ani, nu-mi aduc aminte să fi primit o singură sesizare legată de ilegalități comise de Sorin Oprescu”, a mai spus fostul președinte. 

”De regulă, când primeam sesizări, nu mă limitam să le bag în sertar. Îi dădeam un semnal. Ori puneam mâna pe telefon și îi spuneam: fii atent că ai informări în zona asta. Sau măcar public îi dădeam un semnal, dar nu a fost cazul în ceea ce îl privește pe Sorin Oprescu. El nu e tipul de politician peste care să treci ușor cu vederea. E al doilea om ca număr de voturi după președintele Românei”, a explicat Băsescu. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră